Μήνυμα Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου για τα Χριστούγεννα

Κοινωνία

Φίλες και φίλοι, 

Με κατάνυξη διανύουμε αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων και καλούμαστε να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης, της καλοσύνης και της συγχωρητικότητας που πρεσβεύουν. 

Ανατρέχοντας στον πλούτο της ελληνορθόδοξής μας παράδοσης ας αναλογιστούμε πως η Γέννηση του Θεανθρώπου μας προτρέπει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να την πλημμυρίσει η σωτήρια  Χάρη του Θεού.

Αυτή την άγια περίοδο ας φροντίσουμε να την ζήσουμε με τις οικογένειές μας, τους συγγενείς, τους φίλους και τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα, ας δώσουμε κι ας πάρουμε χαρά από όσους μας νοιάζονται.

Ας επιβεβαιώσουμε, όμως, και πάλι,  πως η κοινωνία μας διατηρεί μια ισχυρή παράδοση αλληλεγγύης, βοηθώντας  όσους μας χρειάζονται.

Στο τέλος μιας ιδιαίτερα δύσκολης χρονιάς σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο, οι ευχές μου δεν έχουν εθιμοτυπικό χαρακτήρα αλλά εκφράζουν την βαθιά επιθυμία μου να μετουσιωθούν σε πράξεις, σε έργα, σε πραγματικότητα. 

Με αυτές τις σκέψεις  εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και όλο τον κόσμο, Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. 

Ας είναι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων μέρες αγάπης και γαλήνης για όλους μας.

Φώντας Μπαραλιάκος 

Βουλευτής Πιερίας