Στην Κατερίνη χθες η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου – Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο και στη Μέριμνα Παιδιού

Πολιτική

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε χθες την Κατερίνη. Η Υφυπουργός επισκέφθηκε το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητρόπολης Κίτρους, όπου την υποδέχθηκε και την ενημέρωσε τόσο για την ιστορία του γηροκομείου όσο και για την ανακαίνιση που πραγματοποιείται ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος και ο Διευθυντής Γ. Πουλατσίδης.

Αμέσως μετά μετέβη στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης από τον Πρόεδρο Δημήτρη Καραπούλιο και τα μέλη του ΔΣ, την διευθύντρια Ελένη Ραπουτίκα και τα στελέχη της Μέριμνας.

“Με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων, αλλά κυρίως αυτών που στάθηκαν ακούραστοι συμπαραστάτες και αρωγοί από τότε μέχρι σήμερα και ένας από αυτούς ήταν και ο πρώην υπουργός Γ. Κωνσταντόπουλος που παραβρέθηκε στην επίσκεψη της κα Μιχαηλίδου, η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης αποτελεί μια κιβωτό αγάπης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες”, επισημαίνει σε ανάρτηση του ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.,

Στις συνομιλίες της με τους υπευθύνους και τους εργαζόμενους των Δομών, η Υφυπουργός, εξήρε το σπουδαίο έργο που επιτελείται σ’ αυτές τονίζοντας πως πολλές φορές το προσωπικό υπερβάλλει εαυτόν για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες, ειδικά την περίοδο της πανδημίας. Συζήτησε με ηλικιωμένους και παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές εισπράττοντας την ευγνωμοσύνη τους για την μέριμνα, την ανθρωπιά και κυρίως την διάθεση προσφοράς όσων τους φροντίζουν.

“Ευχαριστώ προσωπικά την Υφυπουργό κα Μιχαηλίδου για την αποδοχή της πρόσκλησής μου να έρθει στην Κατερίνη και να διαπιστώσει διά ζώσης το έργο που συντελείται στις Δομές Κοινωνικής Πρόνοιας της πόλης μας. Είμαι σίγουρος πως μέσα από την συνεχή συνεργασία και επικοινωνία μας θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις παροχές προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη”, σημειώνει ο βουλευτής Πιερίας.