Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε στον Σύλλογο Διαβητικών Ν.Πιερίας.

Κοινωνία

Ύστερα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, τις εκλογές που ακολούθησαν αλλά και μετά τη διαδικασία κατανομής αξιωμάτων που έγινε, ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, στον Σύλλογο Διαβητικών Ν.Πιερίας.

Οι διαδικασίες τής γενικής συνέλευσης και οι εκλογές, με ενιαίο ψηφοδέλτιο, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το καταστατικό τού Συλλόγου, έλαβαν χώρα στο συνεδριακό κέντρο τού Δήμου Κατερίνης, την Κυριακή 31/10/2021.

Και την Κυριακή 7/11/2021, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε Σώμα, αναδεικνύοντας, μέσω ψηφοφορίας, τις θέσεις Διοίκησης που, για τέσσερα χρόνια, θα έχει κάθε μέλος το οποίο εξελέγη στις εκλογές.

Έτσι, τα εκλεγμένα μέλη τού Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας εξέλεξαν, μέσω ψηφοφορίας, ποια πρόσωπα πρέπει να καταλάβουν τις θέσεις Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία και Τακτικού Μέλους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα Τακτικά Μέλη τού Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας συμπληρώνει και στηρίζει μια σειρά Αναπληρωματικών Μελών, ως εξής:

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Πρόεδρος: Σωτηρία Ουσταμπασίδου.

Αντιπρόεδρος: Μαγδαληνή Γιουμίδου.

Γραμματέας: Ανδρέας Κατσιάπης – Γαλανός.

Ταμίας: Μαρία Χατζημωυσιάδου.

Τακτικό μέλος: Αναστασία Γιουμίδου.

Αναπληρωματικά μέλη:

Διονυσία Κάργα.

Ξανθούλα Κατεργάρη.

Μαγδαληνή Φωτιάδου – Βασιλογλου.

Αναστασία Αλεξοπούλου.

Χρήστος Τσιανάκας.

Κυριακή Καμανατζή.

Ιωάννης Σκαμπαρδώνης.

Αρετή Καραγιάννη.

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ.

Επίσης, στις εκλογές αναδείχθηκαν η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή, οι Εκλέκτορες για την Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ, οι Εκλέκτορες για την Ε.Σ.Α.μεΑ καθώς και οι Εκλέκτορες για την ΠΟΜΑμεα.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Εξελεγκτική επιτροπή

Αθανάσιος Λογοθετίδης.

Ιωάννης Παπουλίδης.

Μαρία Χρυσοστάλη.

Εκλέκτορες για την Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ:

Σωτηρία Ουσταμπασίδου (Τακτικό μέλος).

Ανδρέας Κατσιάπης – Γαλανός (Τακτικό μέλος).

Όλγα Ουσταμπασίδου (Αναπληρωματικό μέλος).

Διονυσία Κάργα (Αναπληρωματικό μέλος).

Κυριακή Καμανατζή (Αναπληρωματικό μέλος).

Εκλέκτορες για την Ε.Σ.Α.μεΑ:

Σωτηρία Ουσταμπασίδου (Τακτικό μέλος).

Όλγα Ουσταμπασίδου (Αναπληρωματικό).

Εκλέκτορες για την ΠΟΜΑμεα:

Σωτηρία Ουσταμπασίδου (Τακτικό μέλος).

Διονυσία Κάργα (Τακτικό μέλος).

Ανδρέας Κατσιάπης – Γαλανός (Τακτικό μέλος).

Όλγα Ουσταμπασίδου (Αναπληρωματικό μέλος).

Κυριακή Καμανατζή (Αναπληρωματικό μέλος).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών που ακολούθησαν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των Επιτροπών και των Εκλεκτόρων, πολίτες τής Κατερίνης και της Πιερίας (φίλοι αλλά και μέλη τού Συλλόγου), άλλοι μεν συμμετείχαν με την παρουσία τους και άλλοι προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, στις εκλογές παραβρέθηκαν η τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών του Νομού Πιερίας, Αικατερίνη Τσατσαρωνη, η οποία και στήριξε την όλη διαδικασία, όπως επίσης και η Ιατρός Παθολόγος Ευαγγελία Ντράχα – Τίγκα.

Επιπλέον, η Διευθύντρια της φαρμακαποθήκης, Θεοδώρα Γκοτζαπαναγιώτου, συμμετείχε και στήριξε την εκλογική διαδικασία και τον Σύλλογο Διαβητικών Πιερίας. Ακόμη, η Δωροθέα Τουλίκα, από τη Βροντού Δ.Δίου-Ολύμπου Ν.Πιερίας, βοήθησε επίσης στη διαδικασία των εκλογών.

Τέλος, τις εκλογικές διαδικασίες στήριξε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και Σωματείων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Ποσσασδια), Χρήστος Δαραμήλας. Μάλιστα, ο κ. Δαραμήλας, όπως και ο Κώστας Τσακυρίδης, συμμετείχαν και στην Εφορευτική Επιτροπή.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλες εκείνες και όλους εκείνους που εθελοντικά και με οποιονδήποτε τρόπο στήριξαν τις διαδικασίες τής Γενικής Συνέλευσης, των Εκλογών καθώς και τη διαδικασία κατανομής αξιωμάτων η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεδρίασης του νέου Δ.Σ.