Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας – Αθρόα προσέλευση στο εκλογικό κέντρο του Δήμου Δίου – Ολύμπου

Πολιτική

Διεξάγονται σήμερα σε όλη τη χώρα οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που θα αναδείξουν τις νέες διοικήσεις των οργανώσεων του κόμματος. Από το πρωί ήταν αθρόα η προσέλευση των ψηφοφόρων στο εκλογικό κέντρο του Δήμου Δίου – Ολύμπου, το οποίο επισκέφτηκε η Βουλευτής.

«Καλώ όλα τα εγγεγραμμένα μέλη να συμμετάσχουν στη σημερινή γιορτή της Δημοκρατίας. Σε μια σύγχρονη ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, στην οποία η Νέα Δημοκρατία αγκαλιάζοντας την πρόοδο και αξιοποιώντας την τεχνολογία, δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να ψηφίσουν είτε με φυσική παρουσία στα εκλογικά κέντρα είτε και ηλεκτρονικά. 

Η ευρεία συμμετοχή όλων θα κάνει πιο ισχυρή τη Νέα Δημοκρατία, το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου. Θα κάνει πιο ισχυρή τη βάση της ιστορικής παράταξης που μάχεται για το καλό του τόπου και αποτελεί εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του. Θα κάνει πιο ισχυρή την ίδια την Ελλάδα!»