Mandala Seaside Luxury: It’s all about balance… στην Παραλία Κατερίνης

Ψυχαγωγία

Το γαστρονομικό ταξίδι του Mandala Seaside Luxury συνεχίζεται και το φθινόπωρο με τον ταλαντούχο και βραβευμένο Chef Τάσο Αλμπάνη να επικεντρώνεται στην ποιότητα και στην καινοτομία 

Ο Τάσος ΑλμπάνηςExecutive Chef de Cuisine του Mandala Seaside Luxury και του MyconianCollection Imperial Hotel, έχει μαθητεύσει δίπλα σε σπουδαίους chefs όπως ο Άλεξ Ντίλινγκ, ο Μισέλ Ρου και ο Έντγκαρ Μποβιέ, αλλά έχει υπάρξει και ο ίδιος καθηγητής σε εκκολαπτόμενους chefs. Έχοντας διανύσει μια επαγγελματική διαδρομή άνω των 20 ετών στο χώρο της Γαστρονομίας, απέκτησε σημαντική εμπειρία σε ευρεία γκάμα γεύσεων που κυμαίνονται από Fusion και θαλασσινές, μέχρι παραδοσιακές, ελληνικές και μεσογειακές. 

Το εστιατόριο Mandala Seaside Luxury που βρίσκεται σε απόσταση γαστρονομικής εκδρομής από τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, έχει αξιολογηθεί από τους πιο απαιτητικούς Ελληνικούς και Διεθνείς ουρανίσκους, οι οποίοι έχουν γράψει ύμνους για τα δημιουργικά, πρωτοποριακά και αξέχαστα πιάτα του Τάσου Αλμπάνη.

Μια εκδρομή γευστικών εμπειριών που σας οδηγεί στην κορυφή της ικανοποίησης, σας περιμένει τα τριήμερα (ΠΣΚ) του φθινοπώρου και του χειμώνα. 

Facebook: https://www.facebook.com/mandalaseaside.gr

Instagram: https://www.instagram.com/mandalaseaside