«Katerini Food Festival / City Park» #KFF2021 ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: PEPSI COLA – Το πιο γευστικό και απολαυστικό φεστιβάλ, για όλες τις ηλικίες, έρχεται στην Κατερίνη.

Ψυχαγωγία

Με μεγάλη συμμετοχή εκθετών, χορηγών επικοινωνίας, και συνεργατών στη διοργάνωση παράλληλων δράσεων, το φεστιβάλ φαγητού «Katerini Food Festival /City Park», ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 12:00 – 00:00.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3fm και ο Δήμος Κατερίνης, ενώ μέγας χορηγός είναι η PEPSI COLA.

Η είσοδος είναι δωρεάν (ελεγχόμενη ροή) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία από τον covid – 19.

Οι λάτρεις του φαγητού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κοκτέιλ, ποτά, burger, noodles, φαγητό για vegan, λουκουμάδες, χαλβά Φαρσάλων, Hot Dog, σουβλάκι και κρέατα ψητά, Sushi, Bao buns, παγωτό, τηγανιές, κρύα και ζεστά εδέσματα, κρασί, τσίπουρο, waffles, προϊόντα της Pepsi, κοτομπουκιές, πατάτες Special, μπύρα, γύρο, ομελέτες, τυροκομικά προϊόντα, αλλαντικά, γλυκά κουταλιού, γρανίτες, γλυκιά καμινάδα και πολλές άλλες λιχουδιές καθώς και εκλεκτά τοπικά προϊόντα.

Σε συνεργασία με συλλόγους, ΚΔΑΠ και εθελοντές, το Φεστιβάλ παρουσιάζει και ένα ποιοτικό πρόγραμμα παράλληλων δράσεων, κυρίως εξωτερικού χώρου, που σχεδιάστηκε προβλέποντας την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από τον Covid -19.

Katerini Food Festival / City Park
Το πιο νόστιμο φεστιβάλ!