Κατερίνη – Εκδήλωση με τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Χάρη Καστανίδη

Πολιτική

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στον πολυχώρο “Ελιά” με ομιλητή τον Χάρη Καστανίδη. Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ, στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο, συζητά με τους πολίτες για το μέλλον της χώρας και της δημοκρατικής παράταξης .

Ο Χάρης Καστανίδης ειναι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ μαζί με τους Ανδρέα Λοβέρδο, Νίκο Ανδρουλάκη και τη νυν πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

Η δήλωση του κ. Καστανίδη για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

“Υπάρχουν εποχές που τα σύνορά τους μετατοπίζονται πιο κοντά στους ανθρώπους και τις ελπίδες τους. Και γίνεται η ζωή τους καλύτερη και δικαιότερη.

Στην πατρίδα μας, τέτοια άλματα προόδου συνδέθηκαν πάντοτε με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που στα χρόνια της μεταπολίτευσης πήρε το όνομα, τα χρώματα και τη φωνή του ΠΑΣΟΚ.

Στη μεγάλη αυτή παράταξη των ιδεών του δημοκρατικού σοσιαλισμού, που άλλαξε τη μοίρα της χώρας και των πολιτών της, δεν ταιριάζει η κατήφεια ενός ισχνού παρόντος. Δεν της ταιριάζει να ζει ανάμεσα στην ανάμνηση ενός λαμπρού παρελθόντος και στη σημερινή μελαγχολία των χαμηλών προσδοκιών.

Είναι ανάγκη να ξαναβρεί την ψυχή της, την ταυτότητά της και τον βηματισμό της, να ξαναγίνει μεγάλη, γιατί μόνο έτσι θα βρουν και τον δικό τους βηματισμό προς το μέλλον η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Η απόφασή μου να διεκδικήσω την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής αυτή την επιδίωξη υπηρετεί. Είναι και το προσωπικό μου χρέος απέναντι στην παράταξη που φιλοξένησε τα πιο ευγενικά όνειρα διαφορετικών γενεών”.