Σκύλος τριγυρνούσε μόνος του στο Οροπέδιο Μουσών στον Όλυμπο – Εθελοντές τον φρόντιζαν κάθε μέρα, τον έσωσαν και υιοθετήθηκε

Κοινωνία

Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια εθελοντών της Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Δράσης Εθελοντών Δίου Ολύμπου “Ο Περίτας” που κατάφερε να προσεγγίσει ένα φοβισμένο σκύλο, λυκόσκυλο, που εντοπίστηκε στο Οροπέδιο Μουσών στον Όλυμπο, ανάμεσα στα καταφύγια “Γιώσος Αποστολίδης” και “Χρήστος Κάκκαλος¨. Άγνωστο πως βρέθηκε εκεί ο σκύλος, πολύ φοβισμένο χωρίς να πλησιάζει κανέναν, όπως αναφέρει η Φιλοζωική σε ανάρτηση της, δεν θα τα κατάφερνε τα επιβιώσει όταν ο καιρός αλλάξει, σε συνθήκες ψύχους χωρίς τροφή. Τελικά όχι μόνο σώθηκε αλλά υιοθετήθηκε κιόλας.

Η ανάρτηση της φιλοζωικής

“Πολύ ευχάριστα τα νέα χάρη στην βοήθεια του Giannis Sb όπου του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο το ζώο κατέβηκε από τον Όλυμπο.!!Τον κατέβασε από τον Αποστολίδη μέχρι το σημείο Γκορτσιά εκεί τον παρέλαβε ο Στέλιος όπου εκτός από την φιλοξενία που πρόσφερε θα τον υιοθετήσει κιόλας. Μεγάλο μπράβο και στην Tzeni Daniil που προσπαθούσε κάθε μέρα με φαγητό να τον προσέγγιση και μας ενημέρωσε αμέσως για να δούμε πως θα κατεβεί το ζώο. Ευχαριστούμε και όλους εσάς για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε”