Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη- Διασωληνωμένος από το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός – Διαγνώστηκε με κορονοϊό, τέθηκε σε καραντίνα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε

Πολιτική

Διασωληνωμένος από το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, βρίσκεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτής Βασίλης Λεβέντης, που διαγνώστηκε με κοροναϊό πριν από λίγες μέρες. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν σε κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χθες πήγε στον Ευαγγελισμό. Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του η κατάστασή του επιδεινώθηκε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ. Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη Μεσσηνίας.

Η ανακοίνωση του κόμματος

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».