Με μπροστάρηδες τρεις επιχειρηματίες από την Κατερίνη και την θερμή συμμετοχή του κόσμου, γέμισε ένα φορτηγό με είδη ανάγκης για τους πολίτες της Εύβοιας

Κοινωνία

Για μια ακόμη φορά η Πιερία και η Κατερίνη απέδειξαν ότι βοηθούν εμπράκτως όπου χρειάζεται βοήθεια. Και αυτή τη φορά στους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους και τους κόπους μια ζωής να χάνονται σε μια στιγμή μέσα στις φλόγες, οι Πιεριείς δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγοι.

Με μπροστάρηδες τις επιχειρηματίες από την Κατερίνη και συγκεκριμένα τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων ΜΙΚΕΛ, ΜΑΝΤΑΛΑ και ALMIRA και με τη βοήθεια του κόσμου συγκέντρωσαν χθες και σήμερα θα ειναι στην πολύπαθη Εύβοια ένα φορτηγό με αναγκαία είδη.

Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του Almira Beach

“Επιχειρηματίες της πόλης, επαγγελματίες, απλοί άνθρωποι, μικροί, μεγάλοι, όλοι βοήθησαν με τον τρόπο τους!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ !!!

Με την βοήθεια όλων σας καταφέραμε και γεμίσαμε 16 μέτρα φορτηγό, με νερά, χυμούς, αναψυκτικά, τροφές μακράς διάρκειας, φάρμακα, χαρτικά, ρούχα και είδη υγιεινής!

Όλα αυτά αγκαλιασμένα με πολύ αγάπη αύριο το πρωί θα είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας και θα διανεμηθούν σε όλους που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Είχαμε μια ιδέα σαν @almirabeach_ και με την βοήθεια του @mandalaseaside, @mikelkaterini κάναμε κάτι συλλογικό, αλλά μαζί με ΕΣΑΣ όμως έγινε τεράστιο!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, ελπίζουμε όλα να πάρουν ξανά γρήγορα τον δρόμο τους, οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους τώρα χρειάζονται βοήθεια”.