Χρυσόστομος Κυραιλίδης υπ. Δημοτικός Σύμβουλος περιφέρειας Κορινού : Συνεχίζουμε μαζί

Πολιτική

Φίλες και Φίλοι,
Με αίσθημα ευθύνης, πνεύμα συνεργασίας και ενότητας, εμπειρία και προπάντων με σεβασμό στους δημότες της Κατερίνης, συνεχίζουμε δημιουργικά & δυναμικά μαζί με τον Δήμαρχό μας Σάββα Χιονίδη, το ΟΡΑΜΑ μας, για μία πόλη με σύγχρονες προδιαγραφές που αντιμετωπίζει υπεύθυνα, ισότιμα και αλληλέγγυα όλους τους πολίτες της. 
Ήδη οι δράσεις που υλοποιήσαμε, οι παρεμβάσεις μας σε ένα ευρύ πεδίο αναπτυξιακών έργων διαμόρφωσαν μία Κατερίνη που αξίζει να την επισκεφτείς και κυρίως έναν Δήμο που παρέχει στους δημότες την βελτιωμένη ποιότητα ζωής που τους αξίζει. 
Με την διαχρονικά έντονη αυτοδιοικητική, επαγγελματική & κοινωνική δράση στην πόλη της Κατερίνης, στον πρώην Δήμου Κορινού, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, συντάσσομαι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση στο πλευρό του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Περιφέρεια Κορινού. 
Δεσμεύομαι ότι όπως έχω πράξει έως σήμερα θα εργαστώ αποτελεσματικά από κοινού με τους δημότες, προκειμένου να καταφέρουμε να δικαιώσουμε τις ελπίδες των συμπολιτών μας για την Κατερίνη των υψηλών προσδοκιών μας.
Συνεχίζουμε μαζί!