N. Παπαθανάσης: Γάμοι μετά μουσικής αλλά δίχως χορό

Κοινωνία

Το ωράριο διευρύνεται από αύριο καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινάει από τη 1:30 τη νύχτα και μπορούμε να ακούμε μουσική καθισμένοι, όπως ακούγαμε και στο παρελθόν, όταν καθόμασταν σε εξωτερικούς χώρους, αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμη μέτρα και πρέπει να τηρούμε, σημείωσε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, αναφερόμενος στη χαλάρωση των μέτρων, τη μουσική, την αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις και τα self test.

Απαντώντας σε ερώτηση αν έχει νόημα η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη μιάμιση τη νύχτα ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε: «Το κάθε τι έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο”, δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.

«Όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες» είπε ο κ. Παπαθανάσης αναφορικά με τη μουσική. Από 1ης Ιουλίου οι λοιμοξιολόγοι έκριναν ότι μπορούμε να πάμε στα 300 άτομα και πάντοτε με μέτρα και κανόνες» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαθανάσης, και μιλώντας για τους γάμους διευκρίνισε ότι οι καλεσμένοι θα ψυχαγωγούνται με μουσική αλλά δεν θα μπορούν να χορεύουν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ