Απεγκλωβισμός μάνας και κόρης: “… όταν μας βλέπετε χαρούμενους…να μας αγαπάτε λίγο παραπάνω” – Η συγκινητική ανάρτηση του Γ. Ιωάννίδη, προέδρου των Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας

Κοινωνία

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, για την συγκλονιστική διάσωση της μητέρας και της κόρης της από χαράδρα, οι οποίες αγνοούνταν από την Κυριακή. “Όταν μας βλέπετε χαρούμενους να μας αγαπάτε λίγο παραπάνω”, γράφει ο Πρόεδρος, εκφράζοντας την ανακούφιση όλων για την διάσωση των γυναικών οι οποίες τα κατάφεραν για τρεις ημέρες μέσα σε μια χαράδρα!

“Σε ένα απίστευτο συμβάν, ο κρατικός μηχανισμός, Πυροσβεστική, Ελληνική Αστυνομία & ΕΚΑΒ λειτούργησε άκρως επαγγελματικά. Μόλις 5 ώρες, από την στιγμή που ξεκίνησε η αναζήτηση όλων των δυνάμεων, ανασύρθηκαν σώες οι γυναίκες που αγνοούνταν από την Κυριακή, σε μια πολύ δύσκολη επιχείρηση. Οπότε όταν μας βλέπετε χαρούμενους…να μας αγαπάτε λίγο παραπάνω!!!”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.