Εγκαίνια και παρουσίαση του συνδυασμού” Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών” για τη Β. Πιερία Β. Λαγδάρης: «Μήνυμα ελπίδας η δυναμική παρουσία του κόσμου»

Πολιτική

Με την δυναμική παρουσία του κόσμου να αποτελεί το καλύτερο έναυσμα, η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία ξεκίνησε την πορεία προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου, εγκαινιάζοντας το εκλογικό της κέντρο. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης μαζί με τα 100 μέλη του συνδυασμού δεσμεύτηκαν να εργαστούν για την προοπτική του τόπου και ευχαρίστησαν την τοπική κοινωνία για την εμπιστοσύνη που έμπρακτα έδειξε.

Το κλίμα που διαμορφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον κεντρικό πεζόδρομο του Αιγινίου ήταν ελπιδοφόρο, με τον Βαγγέλη Λαγδάρη να απευθύνει κάλεσμα για κοινό αγώνα. «Όλοι μαζί, θα διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον ποιότητας, αλληλεγγύης κι ευημερίας. Δεν υπάρχουν μαγικές, ανώδυνες λύσεις, όμως η παρουσία σας εδώ μας δίνει δύναμη και στέλνει μήνυμα νίκης για αυτές τις κρίσιμες και καθοριστικές εκλογές».

Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού στον χαιρετισμό του έκανε μια σύντομη αναδρομή στο έργο της δημοτικής αρχής την πενταετία που πέρασε, που παρά τις δύσκολες συνθήκες μπόρεσε και κράτησε όρθιο το δήμο και την τοπική κοινωνία. «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και ήδη προετοιμάζουμε έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών».

Αναφερόμενος στον κόσμο που έδωσε ενθουσιώδες παρών, σημείωσε ότι «επιλέγοντας να είστε εδώ αναγνωρίζετε την προσπάθεια και τον αγώνα που κάναμε. Είναι ο κοινός μας αγώνας, έχουμε τα επιχειρήματα να πείσουμε όλους τους συνδημότες μας γι’ αυτό. Να απορρίψουμε την αδράνεια, την άρνηση. Είναι συμπεριφορές αδιέξοδες για τον τόπο μας. Με διαβούλευση, μαζί με τους πολίτες έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, αποτελεσματικό, εφαρμόσιμο».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Λαγδάρης κάλεσε όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, για τη νίκη και την πρόοδο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. «Στεκόμαστε με σιγουριά μπροστά στις προκλήσεις των καιρών για το μέλλον των παιδιών μας, για προοπτική για την Βόρεια Πιερία. Με σκληρή δουλειά, εμπειρία, γνώση και εμπιστοσύνη, κερδίζουμε το αύριο!»