Θ. Λιακόπουλος προς δήμο Κατερίνης: ” Μέχρι να καταφέρετε να προσφέρετε στους Κορινιώτες νερό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, ζητούμε να τους απαλλάξετε από την πληρωμή λογαριασμού νερού”

Κοινωνία

Αξιότιμε κ. Κουκοδήμο,

Μπορεί να εκλεγήκατε υποσχόμενος «σε όλους τα πάντα» και ειδικά στους δημότες του Κορινού, όμως η πραγματικότητα κάθε μέρα σας διαψεύδει όλο και περισσότερο. Κανένα μεγάλο έργο δεν έχει ξεκινήσει, ούτε καν δεν έχετε θέσει τις προτεραιότητές σας, μιας και το μοντέλο διοίκησής σας δείχνει να είναι βασισμένο στο «αυτοσχεδιάζουμε κάθε μέρα και διαχειριζόμαστε τα λεφτά που έχουμε, χωρίς να κάνουμε κάτι ουσιαστικό για να φέρουμε νέα έσοδα και μεγάλα έργα που ο τόπος έχει ανάγκη». Εμείς στηρίζουμε και θα στηρίξουμε κάθε ενέργεια που θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των δημοτών μας και θα καταδικάσουμε κάθε ενέργεια που θα τις χειροτερεύει. 

Δυστυχώς στο θέμα του Κορινού έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα, τόσο εσείς όσο και ο αντιδήμαρχός σας, πρώην πολιτικός σας αντίπαλος και νυν «στέλεχος του συνδυασμού» σας, κ. Γιώργος Νταντάμης. Περίπου 2 χρόνια μετά τις τελευταίες εκλογές, δεν έχετε κάνει για να βελτιώσετε τον Κορινό, να σταματήσετε την πτώση του και να αρχίσετε την ανάπτυξή του και πάλι.

  • «Κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας» και δεν μας απαντάτε για την Ολυμπιάδα
  • Δεν κάνετε τίποτε για την εκ νέου πρόσβαση από την Εθνική Οδό, που υποσχεθήκατε προεκλογικά
  • Δεν δουλεύετε ούτε για τα απλά και καθημερινά προβλήματα της περιοχής
  • Φέτος αποδεικνύεται πως δεν μπορείτε ούτε να εξασφαλίσετε στους δημότες εκεί καθαρό νερό, που να μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να το πιει, να πλυθεί, να μαγειρέψει.

Η αναμενόμενη μετακίνηση του κ. Συμεωνίδη στη ΔΕΥΑΚ στη θέση του κ. Μπουσνάκη δεν μας γεμίζει με αισιοδοξία, το αντίθετο. Ένας άνθρωπος που δεν έκανε έργο ουσίας ως αντιδήμαρχος, παρά μόνο εξυπηρετούσε λίγους ψηφοφόρους, ανακοίνωνε έργα,

ερχόταν σε αντιπαράθεση όποιον του έλεγε ότι τα έργα αυτά δεν είχαν το αποτέλεσμα που διαφήμιζε(π.χ.Ολυμπιακή Ακτή), αλλά το σπουδαιότερο δεν κατάφερε να ξεκινήσει κανένα από τα μεγάλα έτοιμα έργα που βρήκε έτοιμα(αστικές αναπλάσεις κλπ),  μάλλον, δεν είναι ο άνθρωπος που θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα του νερού στον Κορινό.

Με δεδομένο ότι:

  • Κανένα πρόβλημα δεν λύσατε στον Κορινό
  • Ούτε καν το νερό δεν εξασφαλίζετε στους συνδημότες μας

Προτείνουμε να ληφθεί απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ (μετά από γνωμοδότηση των νομικών συμβούλων της), προκειμένου οι δημότες του δημοτικού διαμερίσματος Κορινού (και κάθε άλλου δημοτικού διαμερίσματος με το ίδιο πρόβλημα) να απαλλαγούν από την υποχρέωση πληρωμής των λογαριασμών νερού τους, μέχρι η δημοτική επιχείρηση να είναι σε θέση να εγγυηθεί την ποιότητα του νερού εκεί.

Με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε σεβασμό στους συνδημότες μας που τους ταλαιπωρείτε άδικα. (Εκτός και αν υπάρχει πλάνο σκόπιμης απαξιώσης της ΔΕΥΑΚ….).

και θα δείξετε σε όλους πως ο Δήμος και οι δημοτικές επιχειρήσεις βρίσκονται εδώ για να προσφέρουν

Οι δημότες ζητούν από τον Δήμο και τις δημοτικές επιχειρήσεις να τους προσφέρουν υπηρεσίες και να τους κάνουν καλύτερη τη ζωή. Όχι να τους προσφέρουν… καφέ νερό και να τους ζητούν να το πληρώσουν και από πάνω.

Θα σεβαστείτε τους συνδημότες μας;

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Θανάσης Γ. ΛιακόπουλοςΕπικεφαλής συνδυασμού, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Μιχάλης ΓεωργιάδηςΔημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Αποστόλης ΛιακόπουλοςΔημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Ράνια Παπαγεωργίου Δημοτική Σύμβουλος, Δημοτικής Ενότητας Κορινού
Μιχάλης ΕφραιμίδηςΤοπικός Σύμβουλος Κορινού
Παύλος Παυλίδης Στέλεχος του Συνδυασμού
Γιώργος Αρβανιτίδης Στέλεχος του Συνδυασμού

Γρηγόρης ΜήτρουΣτέλεχος του Συνδυασμού