Έκτακτη επιδότηση ύψους 213.871 Ευρώ στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας και 124.186 Ευρώ στα Αστικά ΚΤΕΛ Κατερίνης για τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας

Οικονομία Πολιτική

Δημοσιεύθηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση 51611 (ΦΕΚ Β 852/4-3-2021), η οποία αφορά τη στήριξη των ΚΤΕΛ που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τα μέτρα κατά της πανδημίας. Ευχαριστώ τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλή και τον Υφυπουργό, κ. Κεφαλογιάννη για την έμπρακτη ενίσχυση των ΚΤΕΛ στη δύσκολη σημερινή συγκυρία.

Για τον τόπο μας, το ποσό της αποζημίωσης το οποίο θα δοθεί στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας ανέρχεται στις 213.871 Ευρώ και το ποσό που θα δοθεί στα Αστικά ΚΤΕΛ Κατερίνης ανέρχεται στις 124.186 Ευρώ, συνιστώντας μία σημαντική ανάσα για τους επαγγελματίες του κλάδου και τους εργαζόμενους.

“Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να στηρίζει στο μέτρο του δυνατού όλους τους επαγγελματικούς κλάδους εν μέσω της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. Αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει με σχέδιο και συνέπεια και για το σημαντικό κλάδο των ΚΤΕΛ”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η βουλευτής Άννα Μάνη παπαδημητρίου.

Διαβάστε το κείμενο της ΚΥΑ με τις λεπτομέρειες και τη διαδικασία καταβολής της αποζημίωσης στους δικαιούχους με ένα κλικ εδώ