Μ.Γεωργιάδης προς τη δημοτική αρχή: “Περίσταση και Καλλιθέα. Τα προβλήματα με τα κράσπεδα και τις ασφαλτοστρώσεις συνεχίζονται, οι κάτοικοι σας τα λένε και ζητούν λύσεις…”

Κοινωνία Πολιτική

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά  προβλήματα σε σημεία του Δήμου μας, που δεν φαίνεται να απασχολούν κάποιον από τη διοίκηση.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι πολλά σημεία στην Περίσταση και την Καλλιθέα, που εμφανώς υστερούν σε θέματα κρασπέδων, ασφαλτοστρώσεων και αποστραγγιστικών έργων.

 Οι κάτοικοι έχουν καταθέσει επίσημα αιτήματα στον Δήμο, τα οποία έχουν πρωτοκολληθεί επίσημα στο Δήμο και  προσπαθούν να βρουν λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους, όμως δεν φαίνεται να ασχολείται κάποιος. Ο καιρός περνάει και τα προβλήματα παραμένουν…

Παρόλο που οι κάτοικοι είναι τυπικοί ως προς τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Δήμο, ζουν στις λάσπες και τα νερά τον χειμώνα και στις σκόνες το καλοκαίρι.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο συνδυασμός μας ρωτάμε:

1.  Έχετε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε και σε ποιες περιοχές θα προχωρήσουν τα έργα υποδομών και οι αναπλάσεις; Θα το ανακοινώσετε για να ξέρουν και οι δημότες;

2. Ποια είναι τα σχέδιά σας, ποιο είναι το τεχνικό σας πρόγραμμα για τα χωριά του Δήμου μας έξω από τα όρια της Κατερίνης;

Έχετε σχεδιάσει κάτι  οργανωμένο τώρα, προκειμένου να λυθούν άμεσα τα δίκαια αιτήματα των δημοτών μας;  

Περιμένουμε από τη διοίκηση του Δήμου να προτάξει τα συμφέροντα του συνόλου και να μας απαντήσει στις ερωτήσεις αυτές, για να ξέρουν και οι δημότες τι να περιμένουν.

Περιμένουμε λύσεις και έργο ουσίας, όχι λόγια και υποσχέσεις που δεν εκπληρώνονται.

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Μιχάλης Γεωργιάδης

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης