Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου με κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα

Κοινωνία Πολιτική
  • Η προώθηση αιτημάτων και πρωτοβουλιών του Δήμου Κατερίνης στο επίκεντρο

Πυκνό πρόγραμμα συναντήσεων με υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες είχε σήμερα στην  Αθήνα ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, με στόχο την προώθηση αιτημάτων και πρωτοβουλιών του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου (Τ.Κ. Παραλίας και της Ολυμπιακής Ακτής), το Χωροταξικό του Δήμου Κατερίνης και ο οικισμός “Ολυμπιάδα” Κορινού αναμένεται να τεθούν στο επίκεντρο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα στην Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος με τον Υπουργό Περιβάλλοντος &  Ενέργειας Κώστα Σκρέκα. Όπως διευκρινίσθηκε στη σύσκεψη, που θα γίνει με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Γιώργου Νταντάμη και υπηρεσιακών παραγόντων, θα γίνει συζήτηση επί των φακέλων και μελετών που έχει εκπονήσει ο Δήμος Κατερίνης για τα συγκεκριμένα θέματα.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών

Επιπλέον, τα οδικά έργα, το δίκτυο υποδομών του Δήμου Κατερίνης αρμοδιότητας του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου με τον  Υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Τέλος, νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή  Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, όπου οι δύο άνδρες συζήτησαν για έργα και προτεραιότητες του Δήμου Κατερίνης, ενώ τονίστηκε η αναγκαιότητα συνεχούς, ουσιαστικής συνεργασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.