Σοκ στην τοπική κοινωνία του Πλαταμώνα και του Παντελεήμονα: Σκύλος κακοποιήθηκε σεξουαλικά με αντικείμενο – Η ανακοίνωση της φιλοζωικής εθελοντών

Κοινωνία

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της νότιας Πιερίας και συγκεκριμένα σε Πλαταμώνα και Παντελεήμονα η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης σκύλου. Ο Ζίκος, έτσι τον έχουν βαφτίσει κάτοικοι της περιοχής βρέθηκε στην παραλία του Παντελεήμονα, σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο όπου διαπίστωσε την κακοποίηση του ζώου.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο κ. Παναγιώτης Κωτούλας στο προσωπικό του προφίλ στα social media.

Σε ανάρτηση της η Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου Ολύμπου “Ο Περίτας” ανάρτησε την ανακοίνωση του συλλόγου για το περιστατικό της κακοποίησης του ζώου.

Η ανάρτηση της φιλοζωικής -περιβαλλοντικής δράσης εθελοντών

“Δυστυχώς δεν έχουμε λόγια για άλλη μια φορά ο άνθρωπος έδειξε ότι είναι το χειρότερο είδος στο πλανήτη .Ενημερωθήκαμε για άλλο ένα άσχημο συμβάν πού έγινε στην παράλια Παντελεήμονα Πιερίας .Ο Ζίκο όπως τον γνωρίζεται οι περισσότεροι βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά ο κτηνίατρος μας είπε ότι ήταν τραυματισμένος στον πρωκτό σαν να μπήκε κάποιο αντικείμενο με τη βία με ποίο απλά λόγια ότι τον κακοποίησαν σεξουαλικά. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες στην αστυνομία αλλά εμείς ζητάμε και την δική σας βοήθεια!!!Αν κάποιος είδε η γνωρίζει κάτι μπορεί να στείλει μήνυμα στην σελίδα”

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1337198533286561&id=104553623217731