Σάββας Χιονίδης για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες: “Πλήρη και ισότιμη πρόσβαση σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής”

Κοινωνία Πολιτική

“Όπως στο Δήμο Κατερίνης έμπρακτα εργασθήκαμε για την στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες έτσι και στη Βουλή αγωνιζόμαστε”, επισημαίνει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ και πρώην δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Επί θητείας του βουλευτή ως δημάρχου Κατερίνης, κατασκευάστηκαν οι στέγες ημιαυτόνομης διαβίωσης όπως και το ειδικό σχολείο. Ο δήμος Κατερίνης ήταν ένας από τους ελάχιστους δήμους της χώρας που είχε προχωρήσει στις δομές αυτές, στηρίζοντας στην πράξη και στο μέτρο του δυνατού την ανάγκη για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Σε ανάρτηση του στα social media ο βουλευτής τονίζει:

“Όπως στο Δήμο Κατερίνης έμπρακτα εργασθήκαμε για την στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες έτσι και στη Βουλή αγωνιζόμαστε για την πολιτική ίσων ευκαιριών, στηρίζοντας την πλήρη και ισότιμη πρόσβαση τους σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής”.