Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην αντιπεριφέρεια- τεστ στους εργαζόμενους

Κοινωνία Πολιτική

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, έγινε αίτημα στον Ε.Ο.Δ.Υ., για την αποστολή κλιμακίου στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ώστε να γίνει δειγματοληψία από τους υπηρετούντες σε αυτή.

Ο Ε.Ο.Δ.Υ. ανταποκρινόμενος, απέστειλε κλιμάκιο όπου από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Πιερίας, έγινε λήψη δείγματος. Τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στους υπαλλήλους, ξεχωριστά, ώστε με ατομική ευθύνη τους, να ενημερώσουν τις οικείες Διευθύνσεις που ανήκουν, για να εφαρμοστούν τα ειδικά πρωτόκολλα με μέτρα αντιμετώπισης και καταστολής της εξάπλωσης του ιού.

Σημειώνουμε ότι, οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πιερίας, εξακολουθούν και λειτουργούν υπό το καθεστώς που προβλέπεται από τις υγειονομικές διατάξεις για την διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και πολιτών, ενώ η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται σχεδόν αποκλειστικά με τηλεφωνικό ή ηλεκτρονικό τρόπο καθώς και με την χρήση υπηρεσιών ταχυδρομείου. Οι τρόποι επικοινωνίας με τους εργαζόμενους της ΠΕ Πιερίας, βρίσκονται στο επίσημο site της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας / Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και παρακαλούμε, εκ νέου, να γίνεται χρήση τους, ώστε να εξυπηρετείται το κοινό.