Β. Ξηρομερίτης: «Στέκομαι απέναντι σε ότι μας οδήγησε σε στασιμότητα. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ μπορεί να δημιουργήσει έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους»

Πολιτική

Την υποψηφιότητα του Βασίλη Ξηρομερίτη, κτηνοτρόφου από την Καρίτσα, για Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.

«Η συμμετοχή του Βασίλη Ξηρομερίτη στον συνδυασμό μας, έρχεται να προσδώσει ιδιαίτερη δυναμική στην προσπάθειά μας για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους. Κτηνοτρόφος από το Δ.Δ. Καρίτσας, άνθρωπος με επιτυχημένη εργασιακή δράση και μεγάλη εμπειρία έχει να προσφέρει πολλά στον παρόν και το μέλλον του τόπου μας», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

«Με μεγάλη χαρά αλλά και με ιδιαίτερη τιμή δέχθηκα την πρόταση του Στέργιου Φαρμάκη να συμπορευθώ μαζί του στην προσπάθεια να επανεκκινήσουμε το Δήμο μας. Ως εκπρόσωπος του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα, που μαζί με τον τουρισμό αποτελούν τους δύο μεγάλους πυλώνες οικονομίας για τον τόπο μας, πιστεύω πως με την εμπειρία μου θα βοηθήσω να δοθεί η ανάλογη ώθηση ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης. Η εργατικότητα, η γνώση των προβλημάτων, μα πάνω από όλα η διάθεσή μου για προσφορά είναι αυτά που με θωρακίζουν να σταθώ απέναντι σε όλα αυτά που μας οδήγησαν σε στασιμότητα. Ο Αστέριος Φαρμάκης με τους συνεργάτες του μπορεί να δημιουργήσει έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους», δήλωσε ο κ. Ξηρομερίτης.

Ο Βασίλης Ξηρομερίτης

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Καρίτσα. Προέρχεται από γεωργοκτηνοτροφική οικογένεια. Έχει εργασθεί στο Εμπορικό Ναυτικό ως μηχανικός. Εδώ  και αρκετά χρόνια έχει δημιουργήσει στην Καρίτσα πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και αθλητής του TAEKWONDO.

 Έχει συμμετάσχει άλλη μία φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ».