Β. Γερολιόλιος, δήμαρχος Δίου Ολύμπου για τον ένα χρόνο στο τιμόνι του δήμου: “Αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις, με επιμονή και προσήλωση, ώστε ο Δήμος να ορθοποδήσει”.

Πολιτική

Αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο δήμος να ορθοποδήσει, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

“Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα, που με τη δική σας εντολή αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου. Στην χρονιά αυτή, αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις, με επιμονή και προσήλωση, ώστε ο Δήμος να ορθοποδήσει. Αγωνιστήκαμε να ανασυντάξουμε τις υποδομές, να εξορθολογήσουμε τα οικονομικά, να υποστηρίξουμε το δημότη, να διαχειριστούμε τη σύνθετη και απαιτητική καθημερινότητα και να διασφαλίσουμε, μέσα σε συνθήκες πανδημίας, τη δημόσια υγεία. Ταυτόχρονα, οργανώσαμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων και έργων που αφορούν το μέλλον του Δήμου.

Σίγουρα, υπήρξαν και αστοχίες και παραλείψεις, είναι όμως, ανθρώπινο και φυσιολογικό.

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών αυτών, θα τα παρουσιάσουμε στον ετήσιο απολογισμό, που θα γίνει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 σε εκπροσώπους του Τύπου μόνο, καθώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επιτρέπουν δημόσιες συναθροίσεις .

Αμέσως μετά, η δημόσια λογοδοσία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε όλοι οι δημότες να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα μας τη χρονιά που πέρασε”.