Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης,Νίκος Γιαννιώτας: Πάλι χωρίς νερό Λόφος και Ράχη την περασμένη εβδομάδα!

Κοινωνία Πολιτική

Την περασμένη Δευτέρα 17 Αυγούστου οι κάτοικοι του Λόφου και της Ράχης είχαν μία δυσάρεστη έκπληξη. Κόπηκε και πάλι το νερό στα χωριά μας, χωρίς προειδοποίηση και επανήλθε μετά από τέσσερις ολόκληρες ημέρες, την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

Για το συγκεκριμένο θέμα δεν ακούμε κάποιον από τη δημοτική αρχή να μας λέει ποιο είναι το σχέδιό τους για να λυθεί το πρόβλημα των χιλιάδων κατοίκων της περιοχής μας.

Ισχύει αυτό που συζητείται ανεπίσημα στη Ράχη, ότι δηλαδή θα πρέπει να πληρώσει κάθε οικογένεια 30 Ευρώ για να λυθεί το πρόβλημα οριστικά;

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση στην κατάσταση που συνεχίζουν να ζουν οι Λοφιώτες και οι Ραχιώτες; Ποιο είναι το σχέδιό σας για να μη μείνουμε ξανά χωρίς νερό φέτος και πολύ περισσότερο του χρόνου;

Είναι αδιανόητο να συνεχίζουμε να ζούμε μέρες ολόκληρες χωρίς νερό, εν έτει 2020!

Στη διάθεσή σας, για να στηρίξουμε έμπρακτα τους λοφιώτες και τους ραχιώτες

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Είμαστε στη διάθεσή σας για να στηρίξουμε τα έργα σε κάθε χωριό του Δήμου μας, ειδικά όταν αυτά δεν κοστίζουν τίποτε, ή ελάχιστα ποσά.

Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μελέτες ή έργα για το πρόβλhμα του νερού σε όλα τα χωριά μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση στον Λόφο και τη Ράχη, θα είμαστε εδώ και θα σας στηρίξουμε για να υλοποιήσετε τα έργα που απαιτούνται.

Αν όχι, θεωρούμε ότι κάνετε λάθος και θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα, για να ακουστεί η φωνή των συνδημοτών μας.

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Νίκος Γιαννιώτας

Στέλεχος του Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»