Η “μύτη” της Minnie κατάφερε να ξετρυπώσει ποσότητα κάνναβης που ήταν καλά κρυμμένη σε σπίτι στην Πιερία! Συνελήφθη ένα άτομο και κατασχέθηκαν περισσότερα από 120 γραμμάρια κάνναβης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης (video)

Κοινωνία

Συνελήφθη στις 18 Αυγούστου το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας Έλληνας άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, απείθεια και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο παραπάνω άνδρας να οδηγεί όχημα και αντιλαμβανόμενος τον αστυνομικό έλεγχο προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα και επιχείρησε να απορρίψει ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 62,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς,  βρέθηκαν  7 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 60,9 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 123,3 γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_kosZtj9Swg[/youtube]