Ταξιαρχία Λιτοχώρου: Παραμένει κλειστό το ΣΤΕΠ, μέτρα προστασίας για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν

Κοινωνία

Κλειστό παραμένει το ΣΤΕΠ στην Ταξιαρχία Λιτοχώρου μέχρι να συμπληρωθούν 14 μέρες,  έπειτα από τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα covid 19,  που εντοπίστηκαν στην Ταξιαρχία, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη προστασία του πολιτικού προσωπικού και των στρατιωτών που υπηρετούν.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Pieria Social κλειστό είναι επίσης και  το 1ο Γραφείο, έχουν γίνει τα απαραίτητα τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα, ενώ σε περιορισμό κατ΄οίκον  για κάθε ενδεχόμενο, είναι στρατιωτικοί που βρισκόταν στα κοντινά γραφεία και χώρους όπου εντοπίστηκαν τα κρούσματα, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, πρόκειται για τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν την περασμένη Πέμπτη το πρώτο και το περασμένο Σάββατο τα άλλα δύο,  έπειτα από τεστ που έγιναν.

Τα ανακλαστικά βεβαίως ήταν άμεσα για την προστασία όλων, με το κλείσιμο του ΣΤΕΠ και στη συνέχεια με τα επόμενα δύο θετικά κρούσματα έκλεισε το 1ο Γραφείο.

Μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και για όσο καιρό  θα παραμένει κλειστό το ΣΤΕΠ, θα συνεχίζουν να μεταβαίνουν οι στρατιωτικοί και τα μέλη των οικογενειών τους για θεώρηση εγγράφων στο Κέντρο Υγείας Κατερίνης