Η ιδιωτική υπάλληλος Ευαγγελία Τσικολάτα υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελαφίνας στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Πολιτική

Η ιδιωτική υπάλληλος Ευαγγελία Τσικολάτα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ελαφίνας. Η Ευαγγελία είναι πτυχιούχος διοίκησης μονάδων υγείας και πρόνοιας, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τσετσιλα και μητέρα ενός παιδιού.

Οι προτεραιότητές μας στη δημοτική ενότητα Ελαφίνας

Η Ευαγγελία μπαίνει στη μάχη των δημοτικών εκλογών με συγκεκριμένους στόχους για προβλήματα που πρέπει να λυθούν, οι οποίοι άλλωστε είναι και οι προτεραιότητες του συνδυασμού μας για τη δημοτική ενότητα Ελαφίνας. «Μελέτησα το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, που είναι με διαφορά το πιο σοβαρό από όλα. Με εκφράζουν οι προτεραιότητές μας:

·        Να διασφαλίσουμε την ύδρευση όλων των χωριών μας, 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες τη μέρα, χωρίς διακοπές το καλοκαίρι.

·        Να επιλύσουμε οριστικά το θέμα της άρδευσης των χωραφιών μας, έτσι ώστε να μπορούμε να τα δουλέψουμε καλύτερα και να κερδίσουμε περισσότερα χρήματα

·        Ήρθε η ώρα να λύσουμε μια και καλή την πρόσβαση των αγροτών μας στα χωράφια τους! Είναι δεκάδες οι αγροτικοί δρόμοι που μας λείπουν και είναι μικρό το κόστος για να τους διανοίξουμε.

·        Να φέρουμε πιο κοντά τα χωριά μας μεταξύ τους, κατασκευάζοντας τους δρόμους που λείπουν και να μη χρειάζεται για 4 – 5 χιλιόμετρα απόστασης να κάνει κάποιος διαδρομή 20 – 30 χιλιομέτρων.

·        Να αυξήσουμε τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, σε συνενόηση μαζί τους

·        Να εφαρμόσουμε την τηλεϊατρική και να αυξήσουμε τον αριθμό των αγροτικών μας ιατρείων, για να έχουμε τουλάχιστον 1 ανά 4 χωριά

·        Και φυσικά θα φέρουμε το γρήγορο ίντερνετ σε κάθε σημείο του Δήμου μας και σε όλα τα χωριά μας! Όλοι οι δημότες δικαιούνται υψηλές ταχύτητες σύνδεσης, το ίντερνετ είναι πλέον κάτι αντίστοιχο με το ρεύμα, το νερό, την αποχέτευση

Όλοι Μαζί θα δουλέψουμε για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να βελτιώσουμε τη ζωή των συνδημοτών μας! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»