Το Σάββατο το πρωί, ο Σύλλογος Ελεύθερων Επαγγελματιών Ελατοχωρίου, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό φορέα Art & Dance, διοργανώνει τη βιωματική πεζοπορική δράση «Περπατώντας στα μονοπάτια των Μουσών».
Πρόκειται για μια ανοιχτή διαδρομή στα Πιέρια Όρη που συνδέει αρμονικά την ήπια άσκηση, τη φύση, τον μύθο και την πολιτιστική κληρονομιά, αναδεικνύοντας το Ελατοχώρι ως ιδανικό προορισμό τεσσάρων εποχών.
Η πορεία περνά μέσα από πυκνά δάση οξιάς και βελανιδιάς, καταλήγοντας στο Πάρκο των Μουσών για μια ξεχωριστή αφήγηση σχετικά με τη μυθολογική σύνδεση του τόπου με τις εννέα Μούσες.
Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο του Συλλόγου στο Πάρκο Λιτοχώρου. Ενημερωθείτε για την περιοχή, απολαύστε παραδοσιακά κεράσματα και συμμετέχετε σε μια μοναδική γευσιγνωσία αυθεντικού τσαγιού του βουνού, παραγωγής Ελατοχωρίου από υψόμετρο άνω των 850 μέτρων.

Πεζοπορική Δράση (Σάββατο 03/10):
09:30: Εκκίνηση από την Πλατεία Παλαιού Ελατοχωρίου.
11:30: Άφιξη στο Πάρκο Μουσών – Πηγή Κεραμίδα.
Διάρκεια: Περίπου 2 ώρες.
Συμμετοχή: Ελεύθερη.
Στοιχεία επικοινωνίας:
6948128104

