Σ. Δαραξής, πρ. Ένωσης Μεσιτών Πιερίας: “Τα ενοικιαζόμενα σπίτια δεν φτάνουν για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο”- ψηλά στις προτιμήσεις οι παραθαλάσσιες κατοικίες και τα χωράφια.

Κοινωνία Οικονομία

Μεγάλη ζήτηση έχουν τα σπίτια για ενοικίαση σε βαθμό που δεν μπορούν οι μεσίτες στην Πιερία να τους εξυπηρετήσου, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσιτών Πιερίας Σταύρος Δαραξής. Σε συνέντευξη του στο ράδιο Ενημέρωση 92.2 στην εκπομπή «Κίτρινη κάρτα» και στην Εύη Μιχωλού, ο κ. Δαραξής αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην κτηματαγορά, αποκαλύπτοντας πως τόσο οι όσο και οι πωλήσεις όχι μόνο έχουν ανοδική πορεία, αλλά σε ό,τι αφορά τα σπίτια προς ενοικίαση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες, καθώς ένα  μεγάλο μέρος τους  έχει δοθεί σε πρόσφυγες.

Αύξηση παρατηρείται στις παραθαλάσσιες κατοικίες, όπου και εκεί είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν προς ενοικίαση, ενώ μεγάλη ζήτηση έχουν επίσης πωλήσεις κατοικιών από 40 έως 60 χιλιάδες ευρώ, αλλά και τα χωράφια λόγω της εξαιρετικής ποιότητας του εδάφους.

Ακούστε τη συνέντευξη στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HwhxwmZx1Pg[/youtube]