ΔωροΠάσχα 2026 από το Επιμελητήριο Πιερίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Αγορά Κοινωνία

Το Επιμελητήριο Πιερίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος το Πάσχα, διοργανώνοντας μια ξεχωριστή δράση με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς και την έμπρακτη στήριξη των επαγγελματιών του τόπου μας.

Τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου και τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου, η καρδιά της αγοράς χτυπά στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Κατερίνη.

Οι καταναλωτές που πραγματοποιούν τις αγορές τους στα καταστήματα-μέλη του Επιμελητηρίου κατά τις δύο αυτές ημέρες, μπορούν να προσέρχονται στα δύο ειδικά περίπτερα (Πεζόδρομος Μ. Αλεξάνδρου) τις ώρες: πρωί 09.00 – 14.00 και το απόγευμα 18.00 – 21.00 και με την επίδειξη των αποδείξεων αγοράς, θα λαμβάνουν λαχνούς συμμετοχής για τη μεγάλη κλήρωση. Ανά 20 ευρώ αγορών αντιστοιχεί ένας (1) λαχνός.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου στις 12:00, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στον πεζόδρομο της Μ. Αλέξανδρου (Πλατεία Ιωνίας), αναδεικνύοντας 9 μεγάλους τυχερούς.

Οι 9 μεγάλοι τυχεροί κερδίζουν, 1 κινητό IPHONE 16 και 8 δώρα διαμονής σε παραθαλάσσια καταλύματα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Πίτσιας: «Ενώνουμε δυνάμεις με την Αντιπεριφέρεια Πιερίας στοχεύοντας στην έμπρακτη τόνωση της τοπικής οικονομίας και την επιβράβευση των καταναλωτών που εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις του τόπου μας. Η στήριξή σας είναι η δύναμή μας. Σας περιμένουμε όλους!».

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου δήλωσε: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι πάντοτε αρωγός σε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την τόνωση της πιερικής αγοράς και την ενίσχυση του τοπικού επιχειρείν, αφουγκραζόμενη την ανάγκη στήριξης των τοπικών καταστημάτων».