Μπάσκετ: Διέπρεψε ξανά η Ελένη Κοκράνη – Οδήγησε τη μικτή ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ σε νέα νίκη

Αθλητικά

Για ακόμη μία φορά, η Κοκράνη Ελένη διέπρεψε στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενώσεων Κοριτσιών της ΕΟΚ, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο και την εξαιρετική της πορεία.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής που διεξήχθη στη Βέροια, η μικτή ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ επιβλήθηκε με σκορ 65-43 επί της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ.

Κορυφαία του αγώνα αναδείχθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι η Ελένη Κοκράνη. Η νεαρή αθλήτρια, η οποία έκανε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα με την Ακαδημία μας, οδήγησε τη μικτή στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους Ομοσπονδιακούς Προπονητές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Η Κοκράνη, γεννημένη το 2012, αγωνίζεται εδώ και χρόνια σε αγώνες αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, μάλιστα με κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας. Η επίδοσή της αποτελεί δείγμα του άριστου σχεδιασμού και πλάνου του προπονητή της Ακαδημίας, Δαμιανού Χρυσίδη, ο οποίος είναι γνωστός για την ικανότητά του στην ανάδειξη νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Όπως τονίζει ο ίδιος ο προπονητής, το πλάνο και ο σχεδιασμός της Ακαδημίας σε επίπεδο αγοριών και κοριτσιών συνεχίζεται, προϊδεάζοντας για νέες επιδόσεις και επιτυχίες από όλα τα παιδιά της Ακαδημίας.