Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Ομιλία στην Ολομέλεια «Στεκόμαστε διαρκώς δίπλα στον Έλληνα αγρότη, κτηνοτρόφο και αλιέα»

Πολιτική

Η Βουλευτής τόνισε αρχικά ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σεβόμενη τον αγώνα και τον ιδρώτα των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων, βάζει με το παρόν νομοσχέδιο τέλος στις παράνομες ελληνοποιήσεις και στην αισχροκέρδεια των επιτηδείων.

         Δήλωσε επίσης βέβαιη ότι ο Υπουργός θα επιδείξει την ανάλογη ευαισθησία και θα στηρίξει τους κτηνοτρόφους για τις απώλειες που υπέστησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

         Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπουργό για τις καίριες παρεμβάσεις του που έδωσαν λύση στο σοβαρό πρόβλημα των εργατών γης και στην ασφάλιση με εργόσημο, ώστε να μην υπάρξει έλλειψη σε εργατικά χέρια και να μη χαθούν οι φετινές σοδειές. 

          Κλείνοντας, η Βουλευτής επισήμανε ότι για τη Νέα Δημοκρατία η στήριξη και ο εκσυγχρονισμός του πρωτογενούς τομέα αποτελεί ζήτημα εθνικής σημασίας. «Θέλουμε οι νέοι μας να επιστρέψουν στην περιφέρεια, όπου θα εργάζονται και θα ζουν με ευημερία και αξιοπρέπεια. Θέλουμε να δώσουμε στους νέους αγρότες μας, κτηνοτρόφους και αλιείς, κίνητρα αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς σε διεθνές επίπεδο και τα προϊόντα μας ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς, όπως το ελληνικό ακτινίδιο, το ακτινίδιο της Πιερίας, που κατέκτησε τις αγορές της Άπω Ανατολής, της Ταυλάνδης και της Νότιας Κορέας»

         «Στεκόμαστε δίπλα στον Έλληνα αγρότη, κτηνοτρόφο και αλιέα και εξασφαλίζουμε με σχέδιο και μεθοδικότητα τη μετάβαση στη νέα εποχή», κατέληξε χαρακτηριστικά.

      Ακολουθεί το βίντεο με την τοποθέτηση της:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pYYTVD-mYvU&feature=emb_logo[/youtube]