Ο 4ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής στην 12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Γεύσεις Κοινωνία

Από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2026, ο 4ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγει-ρικής και Ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης της μεσογειακής γαστρονομίας, στο πλαίσιο της 12ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Τhe B2B Fine Food Exhibition.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και την RM International, με την επίσημη αιγίδα της WORLDCHEFS, που ενισχύει τον διεθνή της χαρακτήρα.

Τι κάνει την επερχόμενη διοργάνωση ξεχωριστή;

● Συγκεντρώνει ταλαντούχους επαγγελματίες και σπουδαστές από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και το εξωτερικό.

● Αναδεικνύει νέες τάσεις, σύγχρονες τεχνικές και την πλούσια δημιουργικότητα της μεσογειακής κουζίνας.

●    Προσφέρει ένα περιβάλλον υψηλού επαγγελματισμού, μέσα στη μεγαλύτερη έκθεση εκλεκτών προϊόντων και ποτών της χώρας.

 Κληρονομιά & εξέλιξη

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη περσινή χρονιά, όπου ομάδες και chefs από διαφορετικές ηπείρους ανέδειξαν τη σημασία και την ποιότητα του θεσμού, ο φετινός 4ος διαγωνισμός έρχεται με ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες και νέες κατηγορίες που θα ενθουσιάσουν τους συμμετέχοντες.    

 Γιατί δεν πρέπει να λείπει κανείς

● Ζωντανές παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

● Διεθνείς κριτές και σημαντικές προσωπικότητες του χώρου.

● Έμπνευση, networking και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.