Θεόδωρος Καράογλου προς τους αστυνομικούς στην Πιερία: «Σας ευχαριστούμε για όλα» – Παρέδωσε μάσκες για τις ανάγκες των αστυνομικών στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας (video από τις δηλώσεις)

Κοινωνία Πολιτική

Μάσκες για τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου. Τον υφυπουργό υποδέχθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ασημάκη Χριστοδουλίδη.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός η χώρα μας καταβάλλει πολύ σημαντικές προσπάθειες για να αντιμετωπίσει τον covil19 και μέχρι στιγμής τα έχει πάει πολύ καλά ακούγοντας τους ειδικούς.

«Είμαστε εδώ για να παραδώσουμε στα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για τους άνδρες και τις γυναίκες, δώρο 500 μάσκες, δωρεά μιας επιχείρησης της Θεσσαλονίκης» τόνισε ο υφυπουργός.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jgstT3AI37Q[/youtube]

Από την πλευρά του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης, ευχαρίστησε τον κ. Καράογλου για την προσφορά του υγειονομικού υλικού.  

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DEVdqJ2-BMI[/youtube]

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, ευχαρίστησε τον υφυπουργό Εσωτερικών για τη προσφορά του υγειονομικού υλικού που θα χρησιμοποιήσει το  προσωπικό κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Xl8fKlB5hYA[/youtube]