Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου Ολύμπου: Νεκρή εντοπίστηκε η Κούκι στους Νέους Πόρους – Όπως όλα δείχνουν από φόλα

Κοινωνία

Κατά τη νεκροψία ο κτηνίατρος ενημέρωσε τα μέλη της εθελοντικής & περιβαλλοντικής δράσης εθελοντών Δίου Ολύμπου, ότι υπήρχε έντονη μυρωδιά ψαριού και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών για περαιτέρω στοιχεία, όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους στα social media.

Αρχικά, οι κάτοικοι που βγάζουν βόλτα τα ζώα τους θα πρέπει να προσέχουν, όπως και οι κάτοικοι που φροντίζουν και σιτίζουν αδέσποτα να έχουν το νου τους για ύποπτες κινήσεις ή πεταμένες τροφες-δολωματα.

Δεύτερον, πραγματικά μας κάνει εντύπωση το γεγονός πως η Κούκι τελικά ξεψύχησε σε ένα κεντρικότατο σημείο των Πόρων με μαγαζιά και κόσμο, μέρα μεσημέρι και παρόλα αυτά κανείς δεν ειδοποίησε ούτε εμάς ούτε το δήμο παρά μόνο αργά το βράδυ φιλόζωη κυρία ήρθε αντιμέτωπη με το φριχτό θέαμα του θανάτου της Κούκι.

Ένα ζώο φιλήσυχο, στειρωμένο και φροντισμένο.

Πίσω έχουν μείνει τα φιλαράκια της, ο Μπάμπης, η Μπουμπού, η Ασπρούλα..

Ίσως κάποιος θέλει να φιλοξενήσει/υιοθετήσει κάποιο..ίσως κάποιο μπορεί να σωθεί σε μια αυλή, ένα σπίτι..πριν να είναι αργά..πληροφορίες σε μήνυμα..

Κούκι καλό ταξίδι στα αστέρια 💔 αυτός ο κόσμος ήταν πολύ σκληρός απέναντι σου..