Στο παγκόσμιο συνέδριο για το real estate συμμετείχε ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσιτών Πιερίας Σταύρος Δαραξής

Οικονομία

Ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσιτών Πιερίας Σταύρος Δαραξής συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο Real Estate που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία με συναδέλφους από τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Ο κ. Δαραξής είχε να ευκαιρία να γνωριστεί τους συναδέλφους της Αμερικής και του Καναδά και τους πρότεινε να επισκεφθούν τα μέρη της Πιερίας, να τα γνωρίσουν και να επενδύσουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την προώθηση των ακινήτων μας, στους λαούς τους.

“Ήταν μια μοναδική ευκαιρία, να βρεθούμε με συναδέλφους από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε για συνεργασίες. Φυσικά και από την μεριά τους μας προσκάλεσαν να συμμετάσχουμε σε αντίστοιχη εκδήλωση στα μέρη τους. Επίσης, στο συνέδριο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε παρουσιάσεις από διάφορους κλάδους”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Ένωσης Μεσιτών Πιερίας.

Παραβρέθηκαν πρεσβευτές από διάφορες χώρες, και έγινε σεμινάριο για τον ρόλο των Μεσιτών Ακινήτων, στην διαχείριση των τραπεζικών και υπερχρεωμένων ακινήτων. Επίσης συζητήθηκαν θέματα όπως:

-Δείκτες Τιμών Ακινήτων.

-Συγκριτικά Στοιχεία Πραγματικών Συναλλαγών.

-Ελλάδα – Φλόριντα: Ομοιότητες και Διαφορές στις Επενδύσεις.

-Golden Visa

-Airbnb

-Φορολογία

-Έξυπνο Σπίτι

-Και πολλές ακόμη χρήσιμες παρουσιάσεις για τον κλάδο τους.