Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας| Γιώργος Πάτσιος: «Να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό και αποτελεσματικό φορέα που θα υποστηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις του κλάδου»

Social & Local Επαγγελματίες Κοινωνία

«Το όραμά μου για το επιμελητήριο Πιερίας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό και αποτελεσματικό φορέα που θα υποστηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις του κλάδου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο Pieriasocial.gr και στη δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού, ο υποψήφιος σύμβουλος κ. Γιώργος Πάτσιος. Ο κ. Πάτσιος που είναι υποψήφιος με επικεφαλής τον Κώστα Πίτσια  και τον συνδυασμό «Πιερία Αύριο» στο Τμήμα Μεταποίησης, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφιος σύμβουλος αλλά και για τον ρόλο τον οποίο πρέπει να διαδραματίσει το Επιμελητήριο Πιερίας.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας ώθησαν να πείτε το ναι και να ασχοληθείτε με το Επιμελητήριο Πιερίας ως υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης;

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για επιμελητηριακός σύμβουλος, στο τμήμα της ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ  καθώς πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούμαι από την αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας .

Οι κλάδοι αυτοί είναι:

·         Οι εμπορευματικές μεταφορές με βαρέου και ελαφρού τύπου φορτηγά αυτοκίνητα.

·         Υπηρεσίες μεταφορών Courier όπου η εταιρεία μου είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας ΕΛΤΑ  Courier τα τελευταία δώδεκα χρόνια .

·         Συντήρηση και επισκευή παντός είδους οχημάτων με εξειδίκευση στα βαρέα οχήματα.

·         Εμπορία ανταλλακτικών παντός τύπου αυτοκινήτων.

·         Εμπορία επαγγελματικών αυτοκινήτων και ιδιωτικής χρήσης.

 Έχω δουλέψει στους τομείς αυτούς για πολλά χρόνια και έχω παρατηρήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Θέλω να συμβάλλω στην επίλυση αυτών των προβλημάτων και στην ανάπτυξη ενός πιο ανταγωνιστικού και βιώσιμου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσω της συνεργασίας με τους συναδέλφους μου μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικά αποτελέσματα για τον κλάδο μας.

Ποιες υπηρεσίες θα θέλατε να παρέχει το Επιμελητήριο; Ποιο είναι το δικό σας στοίχημα;

Το όραμά μου για το επιμελητήριο Πιερίας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό και αποτελεσματικό φορέα που θα υποστηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις του κλάδου. Θέλω να προωθήσουμε την καινοτομία, να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια και να διευκολύνουμε την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε χρηματοδότηση και νέες αγορές. Επιπλέον, θεωρώ σημαντικό να αναπτύξουμε συνεργασίες με άλλους φορείς, όπως πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Γιατί με τον Κώστα Πίτσια;

Επέλεξα τον κ. Πίτσια ως επικεφαλής μου, καθώς πιστεύω ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα . Η εμπειρία του στον τομέα και οι ηγετικές του ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες. Είμαι σίγουρος ότι υπό την ηγεσία του το Επιμελητήριο θα καταφέρει να επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα για τα μέλη του.