Πώς να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας πιο cozy

Κοινωνία

Το να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας ένα cozy προσωπικό καταφύγιο, δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο και δαπανηρό. Με μερικές προσεκτικές αλλαγές, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο όπου θα σας αρέσει να χαλαρώνετε.

 Στρώστε τα κλινοσκεπάσματά σας. Χρησιμοποιήστε μαλακά υφάσματα στα παπλώματα, τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια. Προτιμήστε ουδέτερους ή ζεστούς τόνους και μη φοβηθείτε να αναμείξετε υφές για περισσότερη ζεστασιά και άνεση.

 Προσθέστε απαλό φωτισμό με επιτραπέζια ή φωτιστικά δαπέδου για να δώσετε στο δωμάτιό σας μια απαλή λάμψη. Οι διακόπτες ροοστάτη μπορούν επίσης να βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια διάθεση.

 Χρησιμοποιήστε ζεστά χρώματα, όπως τα απαλά καφέ, τα ζεστά γκρι ή οι γήινοι τόνοι στα κλινοσκεπάσματα, τις κουρτίνες ή τα διακοσμητικά στοιχεία.

 Προσθέστε μερικά φυτά εσωτερικού χώρου ή επιλέξτε φυσικά υλικά όπως ξύλινα έπιπλα, καλάθια κ.α.

 Προσθέστε ένα μαλακό, βελούδινο χαλί. Μπορεί να κάνει αμέσως το υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει πιο άνετο. Επιλέξτε ένα χαλί ουδέτερου ή ζεστού χρώματος για να συμπληρώσει την υπόλοιπη διακόσμησή σας.

 Οι βαριές κουρτίνες όχι μόνο βοηθούν στο να κρατούν μακριά το φως, αλλά προσθέτουν και ζεστασιά στο υπνοδωμάτιο. Επιλέξτε υφάσματα που προσφέρουν υφή και απαλότητα στο χώρο σας. Τους πιο κρύους μήνες, οι πιο χοντρές κουρτίνες μπορούν να βοηθήσουν και στη μόνωση του δωματίου.

 Αν έχετε το χώρο, δημιουργήστε μια μικρή γωνιά ανάγνωσης με μια άνετη καρέκλα, μια μαλακή κουβέρτα και μια λάμπα. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον σημείο για να χαλαρώσετε.