Ένας λαμπερός γάμος: Η κόρη της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου (Βίντεο+φωτο)

Κοινωνία

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη και συγκίνηση, πραγματοποιήθηκε ο γάμος της κόρης της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου Κατερίνας Θεοδωρίδου, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτη Γλυκό. Η τελετή έλαβε χώρα το Σάββατο, 5/10/24 στον πανέμορφο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης, παρουσία συγγενών, φίλων και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας.

Κουμπάροι ο Ευάγγελος Γκέκας και η Παρασκευή Μωυσίδου

Η νύφη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της, ενσαρκώνοντας την κομψότητα και τη χάρη, ενώ ο γαμπρός στάθηκε στο πλευρό της με περηφάνια και αγάπη. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης σε μια συγκινητική τελετή, ενώ οι καλεσμένοι παρακολούθησαν με συγκίνηση τις σημαντικές αυτές στιγμές.

Μετά την τελετή, ακολούθησε μια λαμπρή δεξίωση στον Mediterranean Village όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι την έναρξη της νέας τους κοινής ζωής. Οι στιγμές ήταν γεμάτες χαρά, χορό και ευχές για ευτυχία και μακροημέρευση.

H Αντιπεριφερειάρχης, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την υποστήριξή τους σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένειά της.

Ευχόμαστε στην αγαπητή Σοφία Μαυρίδου και την οικογένεια της κάθε ευτυχία, και στο νέο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία και ευημερία.

Εύη Μιχωλού