Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Κατερίνης στους εργαζόμενους στις καίριες υπηρεσίες του Δήμου: «Δίνετε από την πρώτη γραμμή τη δική σας μάχη με την πανδημία. Είμαστε ευγνώμονες»

Πολιτική

Τους «άγνωστους», καθημερινούς ανθρώπους της υπηρεσίας & του καθήκοντος που εργάζονται στο Δήμο Κατερίνης ευχαριστεί από καρδιάς με προσωπική επιστολή που απέστειλε σήμερα, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος: «Ο Δήμος Κατερίνης με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης από την πρώτη ημέρα και σε όλη τη διάρκεια της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε, παρά το γεγονός, ότι, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών (ειδικές άδειες κ.α.), λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, ενισχύει συστηματικά τις δράσεις και τα μέτρα προστασίας της δημόσια υγείας. Σε αυτό τον καθημερινό αγώνα, σύμμαχοί μας, είστε εσείς οι εργαζόμενοι στο Δήμο Κατερίνης,  που υπό αντίξοες συνθήκες δίνετε με αυταπάρνηση από την πρώτη γραμμή της υπηρεσίας & του καθήκοντος, τη δική σας μάχη είτε αυτή αφορά την καθαριότητα, τις διαρκείς απολυμάνσεις των δημοτικών και δημόσιων χώρων, είτε την στήριξη των ευπαθών ομάδων συνδημοτών μας μέσω του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» κ.α. πολύτιμες υπηρεσίες».

Και καταλήγει ο κος Κουκοδήμος ως εξής: «Εκφράζοντας είμαι βέβαιος και τα συναισθήματα όλων των κατοίκων του Δήμου μας, είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε σε καίριους και καταλυτικούς τομείς της δύσκολης καθημερινότητας.

Είμαι βέβαιος, ότι, θα συνεχίσετε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο,  με συλλογικότητα και αλληλεγγύη ακολουθώντας το πρόγραμμα όπως το έχουμε καθορίσει, ακολουθώντας όλους τους κανόνες για προφύλαξη, να παρέχετε τις εξαιρετικές υπηρεσίες σας.

Στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Κατερίνης είμαστε  «Όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε».

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

Δήμος Κατερίνης

Γραφείο Τύπου