Επίσκεψη του υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Κώστα Πίτσια  με υποψηφίους Συμβούλους στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας

Επαγγελματίες Κοινωνία

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων του συνδυασμού «Πιερία Αύριο»  ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Κώστας Πίτσιας, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους, επισκέφθηκε την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας, η οποία φιλοξενεί αυτές τις μέρες επαγγελματίες από διάφορους κλάδους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Πίτσιας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες και να συζητήσει τις προτάσεις του συνδυασμού του για τη στήριξη και την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Οι υποψήφιοι σύμβουλοι, που τον συνόδευαν, συμμετείχαν ενεργά στις συζητήσεις και κατέγραψαν τις απόψεις των επαγγελματιών.

“Η στήριξη των επιχειρηματιών και η ενδυνάμωση του Επιμελητηρίου ως μοχλού ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο”, δήλωσε ο κ. Πίτσιας,  προσθέτοντας πως εάν εκλεγεί,  θα εργαστεί για τη δημιουργία νέων ευκαιριών συνεργασίας και την προώθηση καινοτόμων λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής.