Επετειακή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια της ΠΟΕΣΥ

Επαγγελματίες

Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  20 Σεπτεμβρίου 2024, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, 3ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν δημοσιογράφοι-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης που συμμετείχαν στα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ, ενώ για όσους από αυτούς έχουν αποβιώσει τιμητικές πλακέτες θα αποδοθούν στους οικείους τους.

Συγκεκριμένα θα βραβευθούν από την ΠΟΕΣΥ τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ που συνέβαλαν στην ίδρυση της Ομοσπονδίας, Νικόλαος Καρράς, Αντώνιος Κούρτης, Θάλεια Ιωαννίδου και Παντελής Σαββίδης, ενώ θα αποδοθούν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των αείμνηστων δημοσιογράφων, Κλέαρχου Τσαουσίδη, Σταύρου Ρεπανά και Ιωάννη Μυλαράκη.

Επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθούν εκτός από τη Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, την Πάτρα και την Αθήνα.

Η κεντρική εκδήλωση για την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση της ΠΟΕΣΥ θα γίνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Αφιερωμένη στα 30 χρόνια της ΠΟΕΣΥ θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου επετειακή σειρά γραμματοσήμων. Επίσης, θα εκδοθεί επετειακό λεύκωμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο