Πώς να φέρετε το φθινόπωρο στο σαλόνι σας με μικρό προϋπολογισμό

Κοινωνία

Πώς να φέρετε το φθινόπωρο στο σαλόνι σας με μικρό προϋπολογισμό

Με το φθινόπωρο να βρίσκεται προ των πυλών, είναι η ιδανική στιγμή για να ανανεώσετε το σαλόνι σας για αυτή την εποχή. Μάλιστα δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να το πετύχετε. Τι μπορείτε να κάνετε;

 Αντικαταστήστε τα ελαφριά καλοκαιρινά ριχτάρια και μαξιλάρια με παχύτερα υλικά, ιδανικά σε ζεστά φθινοπωρινά χρώματα όπως το πορτοκαλί, το σκούρο κίτρινο και το βαθύ κόκκινο.

 Το φθινόπωρο έχει να κάνει με τη φύση. Μαζέψτε κουκουνάρια, βελανίδια και πολύχρωμα φύλλα και χρησιμοποιήστε τα ως διακοσμητικά. Γεμίστε διάφανα βάζα με αυτά ή δημιουργήστε ένα ρουστίκ κεντρικό κομμάτι για το τραπεζάκι σαλονιού.

 Προσθέστε ήπιο, ζεστό φωτισμό για να κάνετε αμέσως το σαλόνι σας να μοιάζει πιο φιλόξενο. Χρησιμοποιήστε κεριά, φωτιστικά ή προσιτές λάμπες με ζεστό φως για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

 Αναδιατάσσοντας τα έπιπλα μπορείτε να κάνετε το χώρο να μοιάζει καινούργιος και πιο άνετος για το φθινόπωρο. Δημιουργήστε μια πιο οικεία διάταξη καθισμάτων μετακινώντας τα έπιπλα πιο κοντά μεταξύ τους και γύρω από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα τραπεζάκι του καφέ ή ένα τζάκι, για περισσότερη αίσθηση ζεστασιάς.

 Προσθέστε αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια ή ποτ πουρί με νότες κανέλας, κολοκύθας και μπαχαρικών μήλου. Η μυρωδιά του φθινοπώρου θα γεμίσει το σαλόνι σας.

 Δημιουργήστε δικά σας έργα τέχνης με θέμα το φθινόπωρο. Απλές χειροτεχνίες, όπως η ζωγραφική μικρών κολοκυθιών, η μια κορνίζα με αποξηραμένα φύλλα, μπορούν να προσθέσουν μια προσωπική και εποχιακή πινελιά στο χώρο σας με ελάχιστο κόστος.

Με μερικές απλές αλλαγές, μετατρέψτε εύκολα το σαλόνι σας σε ένα κομψό, ζεστό καταφύγιο για το φθινόπωρο, χωρίς να ξοδέψετε πολλά.