Κατερίνη| Η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες υπήρξε καταλυτική στην κατάσβεση της φωτιάς σε έκταση του πρώην στρατοπέδου της Ανδρομάχης (Βίντεο + φωτο)

Κοινωνία

“Η άμεση επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του δήμου Κατερίνης υπήρξε καταλυτική στην κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε χθες το βράδυ σε έκταση του πρώην στρατοπέδου της Ανδρομάχης.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν μηχανήματα έργου, φορτωτές και υδροφόρες του δήμου Κατερίνης που διευκόλυναν το έργο των πυροσβεστών.

Συγκεκριμένα στην επιχείρηση συνέδραμαν οι Αντιδημαρχίες Τεχνικών Έργων, Πρασίνου, Καθαριότητας, Κοινοτήτων καθώς και η ΔΕΥΑΚ με υδροφόρες, φορτωτές και JCB.

Από την αρχή και καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας είχα διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, όπως και με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία για την εξέλιξη της φωτιάς η οποία ήταν συνεχώς ελεγχόμενη μέχρι την τελική της κατάσβεση.

Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και το δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο για το άμεσο ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους με υδροφόρες και φορτωτές.

Ήταν μία δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίστηκε άμεσα και συντονισμένα προκειμένου να μην κινδυνεύσουν περιουσίες και κυρίως ανθρώπινες ζωές”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος.