Δομνίκη και Χρήστος: Ένας λαμπερός γάμος και ένα υπέροχο ζευγάρι! (video + φωτο)

Κοινωνία Μυστικά με την Έυη

Ήταν όλα υπέροχα και πάνω από όλα το ζευγάρι! Η Δομνίκη και ο Χρήστος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 6 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Κατερίνη.

Στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, το λαμπερό ζευγάρι μας χάρισε μια μαγική βραδιά, με τη ζωντάνια και το κέφι τους, με όλα όσα σχεδίασαν για όλους μας εμάς που παραβρεθήκαμε στο μυστήριο.

Η Δομνίκη, κόρη του φίλου, Αντιδημάρχου Ανέστη Μυστρίδη και τους Σαββάτως Φιλοκώστα, και ο Χρήστος, γιος του Γιώργου Φέρλια και της Ευγενίας Μήλιου, ανοίγουν ένα νέο κοινό μονοπάτι στη ζωή, που ευχόμαστε να είναι γεμάτο μόνο με όμορφες στιγμές!

Εκθαμβωτική βεβαίως και η κουμπάρα Παρασκευή Στραβογιάννη! Άξια!

Πολλοί φίλοι παραβρέθηκαν στη τελετή και στη δεξίωση που ακολούθησε μετά, στο Mediterranean Village Hotel. Ανάμεσα τους ο βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος, ο δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος, οι αντιδήμαρχοι και συνάδελφοι του κ. Μυστρίδη Ελίνα Διαμαντοπούλου, Ηλίας Τάπρας, Θωμάς Αναστασιάδης, Γιώργος Μπαλαούρας, Σάββας Καρυπίδης, Νίκος Τσιαμπέρας Μιχάλης Γεωργιάδης. Ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου ιατροί και στελέχη του Νοσοκομείου Κατερίνης και πολλοί ακόμη φίλοι του ζευγαριού και των γονέων.

Μας συγκίνησε όλους το “ευχαριστώ” του Ανέστη Μυστρίδη από μικροφώνου στη δεξίωση. Το μουσικό μέρος εξαιρετικό επίσης, με την εκπληκτική φωνή του Παναγιώτη Τουρνά αλλά και του Κώστα Παπουτσίδη.

Ευχόμαστε να είναι όλα υπέροχα στη ζωή σας, με αγάπη και ευλογία.

Να ζήσετε!