Αυγενάκης για την επίθεση σε υπάλληλο στο Ελ. Βενιζέλος: “Το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο” – “Ντροπιαστική και βίαιη συμπεριφορά του πρώην υπουργού”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική

Δήλωση με την οποία δίνει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής της Ν.Δ και πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη δήλωση του ο κ. Αυγενάκης ζητά συγνώμη για την ένταση και υποστηρίζει ότι “το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο”.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής 

«Η ντροπιαστική και βίαιη συμπεριφορά του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, σε βάρος υπαλλήλου στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» είναι απολύτως καταδικαστέα.

Η «συγγνώμη» του κ. Αυγενάκη με 24 ώρες καθυστέρηση και αφού κλήθηκε για εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής, δεν πείθει.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές, είναι προϊόν αλαζονείας και έχουμε χρέος να τις απομονώσουμε γιατί ενισχύουν την απαξίωση της πολιτικής».