Στις 9 τα λέμε μπαλκόνι – Νέο διαδικτυακό κάλεσμα- Ανάβουμε φακούς στις 9 ακριβώς σε όλα τα μπαλκόνια για να φωτίσουμε την πόλη που μένει πιο σκοτεινή αυτές τις μέρες.

Κοινωνία

«Τα λέμε μπαλκόνι: Η φωνή μας να ακουστεί»,  είναι το νέο διαδικτυακό κάλεσμα για σήμερα στις 9 το βράδυ, για την άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ , αλλά και για την στήριξη των δοκιμαζόμενων από τον κοροναϊό λαών της Ιταλίας και της Ισπανίας.

«Ανάβουμε τους φακούς μας για να γίνουμε ορατές/οι, ανοίγουμε τα ηχεία να ακούσουν ότι είμαστε εδώ όσες/όσοι το έχουν ανάγκη – ζητάμε η κυβέρνηση να πάψει τα ψέματα και να πράξει άμεσα για την αντιμετώπιση της πανδημίας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο διαδικτυακό κάλεσμα.

«Παρότι η καραντίνα έχει περιορίσει τη φυσική κοινωνική επαφή και επικοινωνία, δεν σταματάμε να σκεφτόμαστε και να δρούμε στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας!
Θέλουμε το μήνυμά μας να φτάσει παντού: Είτε είμαστε κλεισμένοι/ες στο σπίτι είτε συνεχίζουμε να εργαζόμαστε εκτός σπιτιού μην έχοντας αυτήν την πολυτέλεια, πάντως σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε αόρατες και αόρατοι!

Στις 9 τα λέμε μπαλκόνι! #ΤaLemeMpalkoni

Βγαίνουμε στο μπαλκόνι και στέλνουμε το μήνυμά μας με έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους:

Ανάβουμε φακούς στις 9 ακριβώς σε όλα τα μπαλκόνια για να φωτίσουμε την πόλη που μένει πιο σκοτεινή αυτές τις μέρες.
Στέλνουμε το μήνυμα μας με για την άμεση ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. κόντρα στα συνεχή ψέματα της κυβέρνησης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο διαδίκτυο με τα hashtags #oxistapsemata #στηρίζουμετοΕΣΥ
Βάζουμε δυνατά μουσικές για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της γειτονικής Ιταλίας και τους υπόλοιπους λαούς που δοκιμάζονται.», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

πηγή:In.gr