Παραλία Κατερίνης: Σπορ & Θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο

Αθλητικά
  • Με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης

Πόλος έλξης το Σαββατοκύριακο 01 & 02 Ιουνίου έγινε η Παραλία της Κατερίνης για εκατοντάδες παλαιστές όλων των ηλικιών ,που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο Ανδρών, Γυναικών και U15, U17, U20.   

Την ευθύνη διεξαγωγής των αγώνων οι οποίοι αποτελούν και προπομπό για το μεγάλο ραντεβού, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο, τον Σεπτέμβριο  στην Παραλία της Κατερίνης είχαν: η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, ο Δήμος Κατερίνης/Αντιδημαρχία Αθλητισμού, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Ι. Ντούμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Δημοτικού Ωδείου, Γιώργος Κοκαβίδης, ο οποίος τιμήθηκε από την Ομοσπονδία Πάλης τόσο για την συμβολή του στην εύρυθμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, όσο και ευρύτερα για τη διαχρονική του προσφορά στο άθλημα της πάλης.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο κος Κοκαβίδης τόνισε: «Καλωσορίζω στον τόπο μας αθλητές, αθλήτριες,  προπονητές και συνοδούς, από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μία πράγματι μεγάλη αθλητική γιορτή εδώ στην Παραλία μας. Στηρίζουμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο, σε όλες τις εκφάνσεις του. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Στο περιθώριο του πρωταθλήματος ο κος Κοκαβίδης συζήτησε με τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας πάλης, Στέργιο Λεωνάκη, όλες τις παραμέτρους της συνδιοργάνωσης τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Παραλία,  του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο.