Τα «μυστικά» της Εύης 1ο μέρος (θα έχει και άλλα). Ιστορίες και πάλι για αγρίους στην όμορφη Κατερίνη…

Κοινωνία Μυστικά με την Έυη

Ψιτ, παιδόπουλα επανήλθα! Και θα με διαβάζετε συχνά από εδώ και πέρα, διότι περνούν τα χρόνια και πόσα πια να αφήσω και ασχολίαστα; δεν έχω και την υπομονή!

Ξεκινάω!

Είδα φωτογραφίες για το φεστιβάλ που έγινε στο Λιτόχωρο το Olympus Adrenaline (και κάτι ακόμη έγραφε ο τίτλος) και δεν κατάλαβα κάτι: Σε ποιους απευθυνόταν ρε παιδιά; Στους Πιεριείς, στους Λιτοχωρίτες, στους κατοίκους του νομού; Και οι σκηνές τι φάση; Δεν τις βρήκα ταιριαστές με το θέμα, που για να είμαι ειλικρινής κάπου το έχασα το θέμα. Όμως σκέφτομαι: Ήλθαν για παράδειγμα οι μελισσοκόμοι να δείξουν το εξαιρετικό μέλι τους σε ποιους; Σε μας; Τους Πιεριείς; Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων  δωματίων πάλι τι να δείξει και που; Εκτός αν ήλθαν πούλμαν με κόσμο από άλλες περιοχές ή το εξωτερικό, ή tour operators ή συνάδελφοι δημοσιογράφοι από άλλες περιοχές ή χώρες για να δημοσιεύουν ή να κάνουν γνωστές τελοσπάντων τις ομορφιές του νομού και τα προϊόντα του και δεν τους πήρα χαμπάρι οπότε ζητώ σόρι εκ των προτέρων.

Υ.Γ 1. Δεν ξέρω πόσα χρήματα δαπανήθηκαν για το φεστιβάλ και αν τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα.

Υ.Γ.2. Εμένα πάντως η αδρεναλίνη μου δεν ανέβηκε. Από αυτά που είδα σε πολλές, πολλές πολλές ανφάς και προφίλ φωτογραφίες!

Των Ευρωεκλογών γίνεται σας λέω! Καθημερινά υποψήφιοι ευρωβουλευτές έρχονται στο νόμο. Κάποιους τους προλαβαίνουμε κάποιους όχι, έρχονται στο «φτερό» και φεύγουν. Και κάποιοι κερδίζουν τις εντυπώσεις βεβαίως βεβαίως.

Στο δήμο Κατερίνης όλα βαίνουν καλώς! Παρά τις μικρές προσπαθειούλες να δημιουργηθούν εντάσεις, δυστυχώς για αυτούς δεν τους  «κάθεται» το σχέδιο. Ξεχωρίζω την Ελίνα Διαμαντοπούλου για το τρέξιμο που ρίχνει, την καθαρή στάση και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα που τη δικαιώνουν. Τα πισώπλατα που ξέρω, και ξέρω ότι γνωρίζει, δεν την αγγίζουν. Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι που ξεχωρίζουν. Θα επανέλθω!

Στο δήμο Δίου Ολύμπου ο Βαγγέλης Γερολιόλιος τα πάει μια χαρά μαθαίνω. Νταξ γκρίνιες θα υπάρχουν πάντα για αυτό και «τα παράπονα στον δήμαρχο» που λέει ο σοφός λαός. Παρεμπίπτοντος  ενημερώθηκα ότι υπάρχουν ένας άνδρας και μια γυναίκα που κοιτούν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας τους στις επόμενες εκλογές. Ως υποψήφια ή υποψήφιος δήμαρχος φυσικά. Ξέρω είναι νωρίς. Θα αναμένουμε.

Δήμος Πύδνας Κολινδρού. Χρήστος Κομπατσιάρης. Δυνατή ομάδα δίπλα του. Θα φανεί το επόμενο διάστημα σας λέω.

Συνεδρίαση στο Επιμελητήριο Πιερίας. Σας μεταφέρω κάποιες από τις αποφάσεις. 20 χιλιάρικα για την εμποροβιοτεχνική έκθεση που θα γίνει. 6.603 ευρώ η πασχαλινή γιορτή με τα κρασιά. Και 7.000 μαζί με ΦΠΑ για να παίξει σποτ στον ΣΚΑΙ και στην ΕΤ1 για το φεστιβάλ Ολύμπου. Δεν αντελήφθην γιατί μόνο σε δυο κανάλια, πως δηλαδή έγινε η επιλογή τους. Κατά τα άλλα η εμποροβιοτεχνική θα έχει και συναυλία με Γεράσιμο Ανδρεάτο, Ζωή Παπαδοπούλου και Δημήτρη Μπάση με την ορχήστρα του κ. Πατρή.10.880 ευρώ  αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Αυτά προς το παρόν.

Την άλλη βδομάδα θα επανέλθω! Μπορεί και νωρίτερα! Γράφω ήδη στο μπακαλοτέφτερο μου…

Εύη Μιχωλού