Ανακαινίστηκαν οι χώροι των ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς και Λιτοχώρου – ακολουθεί ανακαίνιση των ΚΕΠ Δίου και Κονταριώτισσας

Κοινωνία

Ανακαινίστηκαν οι χώροι των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) σε Λεπτοκαρυά και Λιτόχωρο. Η ανακαίνισή τους αποτελεί τμήμα των εργασιών ανακαίνισης των τεσσάρων ΚΕΠ του Δήμου Δίου-Ολύμπου, σε Δίον, Κονταριώτισσα, Λεπτοκαρυά και Λιτόχωρο, προϋπολογισμού 171.000 ευρώ.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται μέσω του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, από το Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Ένωση – Next Generation EU» , στο Πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0», μετά από σχετική πρόταση που υπέβαλε η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

H ανακαίνιση των ΚΕΠ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου και της πρόσοψης των ΚΕΠ, τοποθέτηση νέων, μη ενεργοβόρων φωτιστικών και κλιματιστικών συστημάτων, καθώς και προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού (tablets, Η/Υ, εκτυπωτές, κ.λπ.).

Ακολουθεί η αντίστοιχη ανακαίνιση των χώρων των ΚΕΠ Δίου και Κονταριώτισσας, προκειμένου οι δημότες και επισκέπτες του Δήμου να εξυπηρετούνται σε αναβαθμισμένο περιβάλλον από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των ΚΕΠ.

Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης κοινού στα ΚΕΠ: Δευτέρα έως και Παρασκευή (07:45 – 15:00)

Στοιχεία επικοινωνίας ΚΕΠ Δίου-Ολύμπου:

ΚΕΠ Δίου, Δίον: 2351054054, patsia-kep@dion-olympos.gr

ΚΕΠ Κονταριώτισσας, δημαρχείο Κονταριώτισσας: 2351352403, d.diou@kep.gov.gr

ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς, δημαρχείο Λεπτοκαρυάς: 2352350208, d.anatololympou@kep.gov.gr

ΚΕΠ Λιτοχώρου, Αγίου Νικολάου 15, πλησίον ΑΤ Δίου-Ολύμπου: 2352 350 135, d.litohorοu@kep.gov.gr